2010-02-03 15:11:00• hírek • Szatmar.ro

Bajban van a Liverpool

A tulajdonosok állítólag már nem ragaszkodnak a klubhoz.

Hiába a folyamatos Bajnokok Ligája-szereplés, a sztárok hada és a médiafelhajtás, az már csak kevesek számára meglepetés, hogy az angol élklubok hatalmas adóssághalmazt görgetnek maguk előtt. Jelen pillanatban úgy tűnik, közülük a Liverpool van a legnagyobb gondban.

A „Kormoránok" két nagy pénzintézethez, a Royal Bank of Scotlandhez és a Wachowiához fordultak, amikor az utóbbi időben pénzügyi nehézségekkel küszködtek. Előző intézménynek jelenleg 237 millió fonttal „lóg" az angol klub, ám, ami a legnagyobb gondot okozza jelenleg, ebből 100 milliót júliusig kell fizetniük. A skót bank ugyanis már nem hajlandó további halasztást biztosítani.

Ez Christian Purslow, az igazgatótanács elnökének egy szurkolói csoporttal folytatott megbeszélését követően derült ki, aki azt is elmondta, hogy a két amerikai tulajdonos, Tom Hicks és George Gillett jr. részvények piacra dobásával próbálja betömni az űrt. Ugyanezen beszélgetés során elhangzott azonban az a nem hivatalos verzió is, hogy a két amerikai már annyira nem is ragaszkodik az egyesülethez. Hicks és Gillett mellesleg 2007-ben vette meg a vörösöket, 714 millió euróért.

Jó hír viszont a Pool híveinek, hogy a csapat előszerződést kötött a szerb Milan Jovanoviccsal. A belga Standard Liege 29 éves csatárának nyáron lejár a szerződése és így ingyen szerezheti meg a Liverpool. A 23-szoros szerb válogatott játékost kétszer, 2008-ban és 2009-ben is megválasztották a belga bajnokság legjobbjának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: